Nordisk Morris Minor Lager A/S

Sommertræf 2001

Deltagere fra Schweiz, Tyskland, England, Norge, Sverige og Danmark, ca. 90 gode Morris Minor 2-dørs, 4-dørs, cabriolet, traveller, van og pick-up.

Vi var heldige med det danske sommervejr. Tørvejr det meste af tiden. Pragtfuldt vejr lørdag.

Sønderjyderne har gjort et godt stykke arbejde og pladsen, en spejderlejr, var ideel. Alle havde en fornøjelig week-end. De, der ikke deltager i disse træf, går glip af en masse.

Selv om det ikke var ren afslapning for Kurt og mig selv, er vi enige om at det er besværet værd og at vi havde det sjovt. Vi kan ikke gå mange skridt uden at komme i snak og tiden løber.

Forberedelserne til turen er mange og der er altid lidt usikkerhed om man har husket det hele.

I år var jeg noget spændt på køreturen med campingvognen. Den har været noget besværlig at køre med i nogen tid, så jeg har prøvet på at finde ud af hvad der var galt. Jeg kan ikke sige at jeg fandt nogen speciel fejl, men lidt er blevet justeret og denne gang kørte den meget pænt.

NMMK Rally 2001

Det kan selvfølgelig mærkes at der er noget ekstra at slæbe med. På vejen ned var der strid modvind og kraftig regn, så tredje gear måtte bruges nogle gange. Motoren er en 1275 MG Midget og differentiale 3,9 Midget. Hjemad var der medvind og det var støt og roligt 70 - 80 km/t i højt gear hele vejen. Med en lavere gearing vil det gå meget bedre.

Også i år blev der god brug for "nødhjælpskassen". Der sker altid noget når så mange kører så langt. Det kan være lidt ubehageligt for dem det går ud over, men med så mange eksperter og villige hænder omkring er det noget der klares på stedet. Der er endda nogen der forbereder en reparation. I år var der en schweizer der skiftede bagfjedre. Det så halsbrækkende ud med bilen klodset op på nogle brændestykker, men han klarede det utrolig hurtigt.

Da vi var to i år kunne vi have lidt flere dele med. Kurt medbragte de forudbestilte dele og jeg havde nødhjælpskassen og lidt dele at vise frem. Især schweizerne og englænderne var meget interesserede. De er ikke så forvendte med at de bare kan ringe og få det de skal bruge.

Natmekanikeren, Otto Knudsen, havde taget sit udstyr til motortestning med og var vældig populær. Han snakkede og målte så meget at han måtte have lidt "medicin" for at klare det. Vi var mange der fik lidt undervisning og klaret et par begreber.

NMMK Rally 2001
Lidt sjov er der stadigvæk plads til.

NMMK Rally 2001
Jens har hejst flaget på sin flotte 4-dørs.

NMMK Rally 2001
Jens Kjeldsen holder sin Traveller utrolig flot selv om den bruges meget.

NMMK Rally 2001
Norbert havde forberedt sig på regn i store mængder.

NMMK Rally 2001
En meget flot low light fra Schweiz.

NMMK Rally 2001
Jørgen Nissens flotte pick-up, uden den tilsvarende trailer denne gang.

Tak til alle for hyggeligt samvær.

Anton.